Korisnički servis

Najčešće postavljana pitanja


Za bilo koju dodatnu informaciju vezanu za poručivanje proizvoda koji su Vam potrebni ili ukoliko Vam je potrebna pomoć u vezi sa Vašom porudžbinom, ne oklevajte da nas kontaktirate:
Na linku 'Kategorije' nalaze se svi proizvodi iz naše ponude grupisani prema vrsti metala. Kliknite na neki link iz menija 'Kategorije' da dobijete detaljniji pregled.
Do proizvoda koji tražite možete doći:

Pregledom kategorija iz menija 'Kategorije' nalazi se na levoj strani sajta

Pregled podkategorija podrazumeva listanje podkategorija iz menija 'Kategorije'. Na primer, ako želite da kupite bakarni lim, iz menija 'Kategorije' kliknućete na 'Bakar', pa zatim na 'Bakarni lim'. Doći ćete na stranicu na kojoj se nalazi izlistana ponuda bakarnog lima i tu možete izabrati proizvod po Vašoj želji.

Pretraga po ključnim rečima u pretrazi
Možete doći licno na stovarište, odabrati materijal koji vam je potreban i platiti.

Telefonsko poručivanje, potrebno je da telefonom izdiktirate podatke koji su neophodni za kompletiranje porudžbine.

Za fizička lica - Ime i prezime, ulična adresa i mesto, broj mobilnog telefona, po mogućstvu broj fiksnog telefona i pripremljen spisak za poručivanje.

Za firme - plaćanje pouzećem - Identifikacija firme (naziv firme, ulićnu adresu i mesto, PIB), osobu za kontakt i prijem materijala sa brojem telefona i pripremljen spisak za poručivanje. Ukoliko je potreban gotovinski račun, potrebno je da to naglasite i biće vam dostavljen poštom.

Poručivanje E-mailom, potrebno je da pošaljete E-mail na adresu - metalionline1@gmail.com

Za fizička lica - Ime i prezime, ulična adresa i mesto, broj mobilnog telefona, po mogućstvu broj fiksnog telefona i spisak za poručivanje. Ubrzo će vas kontaktirati iz call centra da potvrdite vašu porudžbinu.

Za firme - plaćanje preko računa - Identifikacija firme, prilikom prvog kontakta (naziv firme, uličnu adresu i mesto, PIB), E-mail za prijem predračuna, osobu za kontakt i prijem materijala sa brojem telefona i pripremljen spisak za poručivanje. Možete tražiti da se troškovi transporta ubace u predračun. Predračun šaljemo odmah po prijemu zahteva. Materijal šaljemo istog dana po izvršenoj uplati na nas račun.

Kontakt podatke možete pronaći na kontakt stranici
Poručeni proizvodi biće Vam poslati što je pre moguće. Obično proizvode poručene do 12 h šaljemo istog dana dostavnom sluzbom AKS EXPRES KURIR. Porudžbine primljene posle 12 h prebacujemo za sutradan. Vozilo AKS EXPRES KURIRA dolazi oko 14.00 - 15.00 h da preuzme dnevne porudžbine. Uzmite u obzir da poručeni materijal treba iseći i spakovati, pripremiti dostavnice i td.

Standardno vreme isporuke proizvoda je 'danas za sutra'. Skrećemo paznju da AKS EXPRES KURIR porudžbine primljene u petak isporučuje u ponedeljak. Može se desiti da AKS EXPRES KURIR zakasni sa isporukom zbog povećanog obima posla ili iz nekih drugih razloga. METALIonline ne može dati nikakve garancije u vezi isporuke poručenog materijala
Fizička lica - Proizvode koje ste poručili plaćate pouzećem kurirskoj službi koja Vam isporučuje traženi proizvod.

Firme - Proizvode koje želite morate unapred platiti. Po primljenoj uplati poručeni proizvod preuzima kurirska služba i isporučuje na dogovorenu adresu (idealno je ukoliko ste osposobljeni za elektronsko plaćanje). Pouzećem ukoliko su manje količine u pitanju.
Proizvode dostavlja dostavna služba AKS EXPRESS KURIR a njihov cenovnik možete pogledati na ovom linku. Troškovi dostave dodaju se Vašoj porudžbini u zavisnosti od težine materijala koji isporučujemo.

Možete angažovati dostavnu službu po vasem izboru, ali sami morate organizovati preuzimanje materijala.
Vaša privatnost je zagarantovana. Ni u kom slučaju nećemo deliti Vaše podatke s nekom trećom stranom.
Plaćanje u ratama, trenutno, na žalost nije moguće.

VAŽNE INFORMACIJE - USLOVI PRODAJE

Molimo kupce da pažljivo pročitaju i obrate pažnju na sledeće informacije:
 • Pozovite telefonom da poručite. Najbolje je da napravite spisak potrebnog materijala, pozovite telefonom i izdiktirate porudžbinu. Komunikacija Email-om je sporija i zahteva više vremena.
 • Poručeni materijal
  možete lično preuzeti
  ili ga
  možemo poslati dostavnom službom. Ukoliko poručeni materijal prevazilazi mogućnosti dostavne službe, možete ga preuzeti na našem stovarištu - Zemun, Autoput za Novi Sad 150 (Batajnički drum 17. deo)
 • Ukoliko uzimate više od 4000 mm od pojedinačne kutije (profila), morate uzeti celokupnu dužinu kutije - 6000 mm (kada sve sabrane dužine koje uzimate pređu 4000 mm, morate uzeti celu dužinu kutije. Isti princip se prenosi i na sledeću kutiju). Obračunati ostatak kutije će biti isporučen zajedno sa celokupnom porudžbinom.
 • Ukoliko uzimate više komada kutija dužine između 3000 mm - 4000 mm, morate uzeti celokupnu dužinu osim kod poslednje kutije. Obračunati ostatak kutije će biti isporučen zajedno sa celokupnom porudžbinom.
 • Limove i pločevinu, table, trake ili rolne možete uzimati poštujući širinu ploče, table ili rolne, a dužinski koliko želite. To praktično znači da možete poručiti koliko vam je potrebno dužinski, ali u širini željenog proizvoda (odnosi se na lim malog formata - 1000 mm x 2000 mm). Limove formata 1250 mm x 2500 mm i 1500 mm x 3000 mm ne sečemo.
 • Nagazni lim formata 1000 mm x 2000 mm šaljemo dostavnom službom ali ga moramo prepoloviti (1000 mm x 1000 mm x 2 kom.). Trenutno dostavna služba prihvata da nosi lim do površine do 1 m². Nagazni lim formata 1250 mm x 2500 mm i 1500 mm x 3000 mm trenutno prevazilazi mogućnosti dostavne službe i možete ga preuzeti na našem stovarištu. Isključivo cela tabla.
 • Trapezni lim se izradjuje po vašem zahtevu, detalje možete dogovoriti prilikom poručivanja - obicno je potrebno 1-2 dana. Avansno plaćanje i lično preuzimanje na stovarištu.
 • Sav materijal koji je ponudjen na sajtu METALIonline je u standardnoj ponudi. Ono sto ne vidite na sajtu ("nema u izlogu, možda ima u radnji"), zaista nemamo u ponudi. Ukoliko se desi da je neki od ponudjenih materijala ispražnjen na zalihama, kontaktiraćemo vas da promenite porudžbinu ili odustanete od kupovine.
 • Cene na sajtu su iz kalkulatora i moguća su manja odstupanja (poručeni materijal se meri pre slanja). Trudimo se da cene budu ažurne ali zbog trenutne situacije može da se desi da nisu blagovremeno ažurirane.
 • Porudžbine primljene do 12 h pre podne, dostavna služba preuzima istog dana i isporučuje sutradan. Porudžbine primljene posle 12 h predaju se dostavnoj službi sutradan. Moguće je da dostavna služba, zbog obima posla, zakasni sa isporukom. METALIonline ne može dati nikakve garancije vezane za isporuku poručenog materijala.
 • Trenutno dostavna služba prihvata da nosi lim do površine 1 m² i profile do dužine 2000 mm (2 m). Limove do debljine 1 mm savijamo u slobodnu rolnu i tako saljemo cele table. U slučaju da su Vam potrebne dužine veće od 2000 mm, materijal možete lično preuzeti.
Sve kategorije
Sjajna ponuda
Današnji dogovor