METALIonline - Internet prodaja metala na malo i veliko sa dostavom na Vašu adresu

Pretraga...

Idi na sadržaj

Korisnicki servis

Korisnički servis

Porucite telefonom 011.3347348  060.3347348

Najčešće postavljana pitanja

Za bilo koju dodatnu informaciju vezanu za poručivanje proizvoda koji su Vam potrebni ili ukoliko Vam je potrebna pomoć u vezi sa Vašom porudžbinom, ne oklevajte da nas kontaktirate:

Online:ili pozovete telefonom:

  • 011.3347348


  • 060.3347348Molimo pogledajte pitanja i odgovore ispod:

Na linku 'Metali' nalaze se svi proizvodi iz naše ponude grupisani prema vrsti metala, dok su na linku 'Metali po vrsti i formi' grupisani po vrsti metala a zatim prema specifičnom obliku ili karakteristici proizvoda.

Kliknite na neki link iz menija 'Metali' ili 'Metali po vrsti i formi' da dobijete detaljniji pregled.

Vrh stranice


Do proizvoda koji tražite možete doći:

  • Pregledom kategorija iz menija 'Metali'
  • Pregledom kategorija iz menija 'Metali po vrsti i formi'
  • Pretragom po ključnim rečima


Pregled kategorija podrazumeva listanje kategorija iz menija 'Metali'. Na primer, ako želite da kupite bakarni lim, iz menija 'Metali' kliknućete na 'Bakar', pa zatim na 'Bakarni lim' koji se nalazi u podmeniju na stranici 'Bakar'. Doći ćete na stranicu na kojoj se nalazi izlistana ponuda bakarnog lima i tu možete izabrati proizvod po Vašoj želji.

Pretraga po ključnim rečima podrazumeva pronalaženje proizvoda na osnovu karakteristične ključne reči - najčešće naziv metala, debljina ili neka specifična karakteristika koja se nalazi u opisu određenog proizvoda. Upišite ključne reci u predviđeno polje za pretragu i kliknite na dugme za pretragu. Dobićete listu proizvoda koji odgovaraju zadatim ključnim rečima.

Vrh stranice


Telefonsko poručivanje, potrebno je da telefonom izdiktirate podatke koji su neophodni za kompletiranje porudžbine.

Za fizička lica - Ime i prezime, ulična adresa i mesto, broj mobilnog telefona, po mogućstvu
broj fiksnog telefona i pripremljen spisak za poručivanje.

Za firme - plaćanje pouzećem - Identifikacija firme (naziv firme, uličnu adresu i mesto, PIB), osobu za kontakt i prijem materijala sa brojem telefona i pripremljen spisak za poručivanje. Ukoliko je potreban gotovinski račun, potrebno je da naglasite i biće vam dostavljen poštom.

Poručivanje E-mailom, potrebno je da pošaljete E-mail na adresu - metalionline1@gmail.com

Za fizička lica - Ime i prezime, ulična adresa i mesto, broj mobilnog telefona, po mogućstvu broj fiksnog telefona i spisak za poručivanje. Ubrzo će vas kontaktirati iz call centra da potvrdite vašu porudžbinu.

Za firme - plaćanje preko računa - Identifikacija firme prilikom prvog kontakta (naziv firme, uličnu adresu i mesto, PIB), E-mail za prijem predračuna, osobu za kontakt i prijem materijala sa brojem telefona i pripremljen spisak za poručivanje. Možete tražiti da se troškovi transporta ubace u predračun. Predračun šaljemo odmah po prijemu zahteva. Materijal šaljemo istog dana po izvršenoj uplati na nas račun.

Kontakt telefoni METALIonline su: 011.3347348 i 060.3347348.

E-mail adresa METALI
online je: metalionline1@gmail.com

Vrh stranice


Poručeni proizvodi biće Vam poslati što je pre moguće. Obicno proizvode poručene do 13 h šaljemo istog dana dostavnom sluzbom AKS EXPRES KURIR. Porudžbine primljene posle 13 h prebacujemo za sutradan. Vozilo AKS EXPRES KURIRA dolazi oko 14.30 - 15.00 h da preuzme dnevne porudžbine. Uzmite u obzir da poručeni materijal treba iseći i spakovati, pripremiti dostavnice i td.

Standardno vreme isporuke proizvoda je 'danas za sutra'. Skrećemo paznju da AKS EXPRES KURIR porudžbine primljene u petak isporučuje u subotu. Može se dasiti da AKS EXPRES KURIR zakasni sa isporukom.

Vrh stranice


Fizička lica - Proizvode koje ste poručili plaćate pouzećem kurirskoj službi koja Vam isporučuje traženi proizvod.

Firme - Proizvode koje želite morate unapred platiti. Po primljenoj uplati poručeni proizvod preuzima kurirska služba i isporučuje na dogovorenu adresu (idealno je ukoliko ste osposobljeni za elektronsko plaćanje). Pouzećem ukoliko su manje količine u pitanju.

Vrh stranice


Proizvode dostavlja
AKS EXPRESS KURIR a njihov cenovnik možete pogledati na ovom linku. Troškovi dostave dodaju se Vašoj porudžbini u zavisnosti od težine materijala koji isporucujemo.

Vrh stranice


Vaša privatnost je zagarantovana. Ni u kom slučaju nećemo deliti Vaše podatke s nekom trećom stranom.

Vrh stranice


Plaćanje u ratama, trenutno, na žalost nije moguće.Vrati na sadržaj | Povratak na glavni meni